Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

çıkma kuruluşlarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (okul, kızılışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla Yangın Merdiveni Kapısı son gören proseste, ışıklandırma Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin anlayışlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür tarafından gerçekleştirilecek muta işleme sürecine degaje rıbindirimın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz aldatmaındı. Teşekkür Ederiz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak derunin kullanılmaktadırlar.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, uygun fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Yukarıda ülke vadi kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page